Hjem » Teknologi skal anvendes og ikke købes

Teknologi skal anvendes og ikke købes

Tophistorie fra DM&E Magasinet

Vi havde 2. maj besøg af Erik Poulsen, medlem af Europa-Parlamentet for Venstre. Mødet kom i stand efter, at Erik havde haft et indlæg i Maskinbladet, der understregede hans passion for de danske landbrugsinteresser. Vi blev nysgerrige på, hvad Erik bedriver og kan bedrive på vores felt. Heldigvis blev Erik også nysgerrig på vores forening og medlemmernes tilgang til at drive virksomhed. Vi deler holdningen om, at teknologi skal anvendes og ikke købes. Hvordan vi anvender teknologi er en af de afgørende faktorer for at nå EUs 2030-målsætning om reduktion af klimagasudslip og reduktion i brugen af pesticider i landbruget. I Ceettar-regi arbejder vi på en voucherordning, der skal stimulere landbrug af alle størrelser til at komme i gang med præcisionsteknologier – naturligvis leveret af landets maskinstationer, hvorved teknologien kommer ud på mange flere hektarer. Ved at få Erik på besøg har vi dyrket muligheden for at få en bredere forståelse for vores synspunkter.

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.