Hjem » Kontrolinstans: Vil understrege enkelhed med nyt navn

Kontrolinstans: Vil understrege enkelhed med nyt navn

Enkelhed og let tilgængelighed skal kendetegne DM&E, og det gælder også brancheorganisationens kontrolinstans. Derfor ændres navnet på kontrollen af kloakmestrene.

Ikke mindst når det gælder det normalt usynlige arbejde under jorden, er det vigtigt at sikre sig, at kvaliteten er i orden, både på det arbejde der faktisk udføres, og at dokumentationen på det kvalitetsmæssige arbejde er til stede.

Det har den udbredte kloakkontrolordning for kloakmestre, som hidtil har heddet LDM Kontrolinstans stået for, lige så længe den har eksisteret. Og nu skal det være endnu mere enkelt at finde frem til det, og det sker med implementeringen af et nyt navn.

Logisk og forståeligt

”Det er jo et navn, som ikke rigtigt siger noget om, hvad det står for. Det gamle navn er blevet umoderne og henfører til det gamle Landsforeningen Danske Maskinstationer.  Navnet fortæller intet om, hvad det reelt handler om. Derfor har vi ændret det til ”Kloakmestrenes Kontrolinstans”, så er det en hel del nemmere at finde ud af”, siger branchedirektør Bent Juul Jørgensen.

Kloakmestrenes Kontrolinstans er af Sikkerhedsstyrelsen godkendt som kontrolinstans for efterprøvning og godkendelse af kvalitetsledelsessystemer inden for kloakområdet.

I tråd med strategien

”Navneskiftet er helt i tråd med den strategi, DM&E lavede i 2019, hvor vi overordnet vedtog, at enkelhed skal gennemsyre vores organisation. Det er det vi står for, også i den tilgang vi har med den enkelte kloakmester, når vi udfører vores kontroller”, siger han videre.

”Det er også et signal om, at vi er dybt seriøse, når vores 380 kloakmester-medlemmer udfører professionelt kloakarbejde og sådan er det også, når vi udfører kontrollerne på det udførte arbejde”, siger Bent Juul Jørgensen.

Kontrolordningen kom i gang i 2000, og er i 2009 lagt ind i en selvstændig enhed, der i dag tæller to medarbejdere.

Kontrolinstansen udfører ca. 200 kontroller om året blandt de 380 medlemmer.

Branchedirektør Bent Juul Jørgensen gennemfører endnu et skridt i implementeringen af DM&E’s strategi.

Spørgsmål kan rettes til Branchedirektør Bent Juul Jørgensen. Direkte telefon: 7641 3678. Mail: juul@dmoge.dk

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.