Hjem » DM&E’s nye hjemmeside

DM&E’s nye hjemmeside

Nye farver og tydeligere budskaber

DM&E har udskiftet logoer og den nye hjemmeside er blevet lanceret. Vores vision har været at skabe to platforme, der på én og samme måde viser, hvem DM&E er, hvad vi står for og kæmper for – med nøgleordene enkelthed og let tilgængelighed. Den ene platform er til omverdenen, og den anden er til medlemmerne med gentagende sand-, gul og grønne farver.

Dette tiltag er lavet for både at skabe et nutidigt udtryk og et vigtigt vindue ud til omverdenen samt et forbedret univers til medlemmerne. Her bliver man mødt af nye farver og tydeligere budskaber, som fortæller klart og tydeligt om brancheorganisationens kernefortælling, hvad vi kæmper for i Danmark og i CEETTAR-regi i EU og om de tre branchegrene. Derudover viser siden, hvilke fordele man har adgang til som medlem.

Vinduet udadtil er ment som et univers, hvor der kan kommunikeres til flere målgrupper, heriblandt pressen, politikere, diverse leverandører og forhandlere, samt potentielle medlemmer. Ved at adskille de to universer, bliver det muligt at kommunikere klart og tydeligt til de forskellige målgrupper.

360 grader rundt – vi skal favne alle

Med ændret logo og nu også hjemmeside, taler man om en kommunikativ og visuel ændring af DM&E. Der er sat nye mål, og i kommunikation skal vi være skarpere på vores budskaber til alle målgrupper. Det betyder også, at opdelingen af brancher ikke længere er opdelt i farver, men med enkle ikoner, der skal signalere, at selvom nogle forhold er opdelt, kan du som medlem få hjælp af os, uanset fra hvilken branchegren du er fra.

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.