Hjem » DM&E Midtjyllands tur til Femern

DM&E Midtjyllands tur til Femern

Om turen

Der var tilmeldt 53 personer fordelt på 8 firmaer. Dagen startede fra kl. 6.45, hvor de første blev samlet op af bussen. Der var i alt 3 forskellige steder man kunne hoppe på bussen. Der blev serveret kaffe og et rundstykke i bussen på vej derover. Snakken gik livligt i bussen undervejs, kun afbrudt af når chaufføren fra Ansager turist fortalt lidt om det vi kørte forbi undervejs. Vejret var godt, så sejlturen forløb stille og roligt. På Lolland fik vi fortalt lidt om øen og så den berømte sukkerfabrik, inden vi kørte ud til Femern. Her blev halvdelen budt indenfor til en guidet fortælling om byggeriet, billeder og placering herom. Resten fik serveret røde pølser med kold kartoffelsalat ved bussen, inden den kørte dem ud til udsigtspunktet, hvor man kunne se ud over byggeriet. Herefter var det tilbage til Femern og så var der byt af de 2 hold. Da alle havde set det hele og fået frokost, kørte vi ud til Døllefjelde Maskinstation, hvor Simon bød os velkommen, viste os rundt og fortalte om alt det de har gang i på Lolland. En god rundvisning på maskinstationen hvor alle fik mulighed for at spørge løs og sparke lidt dæk. Tidsplanen skulle jo holdes, da færgen hjem skulle nås, så alle ind i bussen igen og ned til færgen. På færgen fik alle en lille madpakke med, med 3 stykker håndmadder, som kunne nydes på sejlturen. Atter tilbage på Langeland hvor turen gik hjem hen over det fynske og lidt af Jylland, mens man kunne nyde en kop kaffe og et stykke kage.

Så alt i alt en fuldendt tur, med oplevelser i bagagen og ikke mindst glade maskinstations folk og deres ansatte, som nød en fridag sammen på en anden måde. Vi som forening var godt tilfreds og syntes bestemt at det var en god og vellykket dag.

Billeder fra turen

Hvis man ønsker, lignede turen, har vi som bestyrelse behov for tilkendegivelse herom og meget gerne også hvor og hvad i godt kunne tænke jer at se.

Så tøv ikke ring eller skriv til os

På vegne af DM&E Midtjylland

Formand

Brian Kieffer

20490818

brian@skvejservice.dk

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.