Hjem » DM&E Himmerland Kollegatræf

DM&E Himmerland Kollegatræf

Om turen hos Anni og Hans Sønderup – Sønderup – Suldrup Maskinstation

Siden 1975 har der været kollegatræf i “Himmerland”, det har i alle årene været fantastisk at besøge kollegaer, det startede med ejerne og “ægtefæller” og efterhånden er medarbejderne fra maskinstationerne også inviteret med.

Det er godt at komme rundt og se og ikke mindst høre, hvordan andre tackler at drive maskinstation. Gode ideer om værksteds – kontorindretning, opbygning af lager osv. Gode ideer eller det modsatte, af forskellige “opfindelser”, allerede da kollegatræffene startede var “networking” det hed det bare ikke dengang.

Der er også etableret flere gode samarbejder på disse kollegatræf, maskinstationsbranchen har altså i mange år “flyttet verden fremad”.

Sønderup – Suldrup Maskinstation har adresse på Lille Østrupvej 14, Suldrup og her var der torsdag den 22. juni 2023 kl. 19 forsamlet omkring 80 personer med interesse for maskinstationsbranchen.

Det var en indbydende adresse at komme til, alt var velholdt både ude og inde, en maskinstation som DM&E kan være stolte af at have som medlem.

Hans Sønderup bød velkommen og fortalte kort om maskinstationens historier, med op- og nedture, udfordringer som gennem de mange år fra slut i 80’erne indtil nu forandres, men løses. Maskinerne er blevet større, arbejdsopgaverne ændres også, tidligere har bl.a. Sønderup – Suldrup arbejdet meget i halm og det kunne måske blive aktuelt igen i år pga.. manglende halm. Ændringerne og sammensætningen af arbejdsopgaverne har krævet mere plads og derfor har det været nødvendigt at have flere bygninger på andre adresser.

Traditionen tro, blev der efter dæk sparkningen, serveret hjemmelavet grillpølser med kartoffelsalat, dog var der her en ændring idet, at det var Slagter Bitten fra Onsild, som leverede og grillede pølser. I mange ar har det været ægteparret fra Snæbum Slagterforretning som har stået for det, men har valgt opgaven fra. Ligesom maden, var det også foreningen som var vært ved øl/vand og der var mulighed for en god snak rundt omkring.

Formand for DM&E Himmerland Niels Rüsz, takkede Anni og Hans Sønderup fordi, at de gæstfrit havde inviteret til kollegatræf. Der var også en stor tak til de fremmødte, dejligt når der bliver taget godt imod det arbejde som bestyrelsen arrangerer.

Billeder fra turen

På vegne af DM&E Himmerland

Formand

Niels Rüsz

+45 2081 2477

nr@nrkloak.dk

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.