Hjem » Regnvandskonsulenter i DM&E deler ud af ekspertråd om klimatilpasning på H&L-messe

Regnvandskonsulenter i DM&E deler ud af ekspertråd om klimatilpasning på H&L-messe

Endnu engang slår fagudstillingen Have & Landskab portene op til tre dage med alt til den grønne branche, og DM&E Entreprenør og Kloakmester er naturligvis med som udstiller. På deres stand på Strøget 13, vil brancheorganisationens to regnvandskonsulenter være klar med rådgivning indenfor vandhåndtering, skybrudssikring og klimatilpasning, som er områder, der optager såvel kommuner som forsyningsselskaber mere og mere i en tid, hvor det danske klima er blevet mere vådt.

Regnmængderne stiger, og det skaber et presserende behov for at finde nye og alternative løsninger for at undgå oversvømmelser i byen. Og derfor står DM&E’s to regnvandskonsulenter Sebastian Skipper Ravn og Kim Toft Væggemose klar på messen til at yde faglig sparring og rådgivning til de grønne regnvandsløsninger, der skal udføres nu og i fremtiden af brancheorganisationens medlemsvirksomheder.

– Vi kan rådgive i regnvandshåndtering fra a – z. Det gælder uanset om opgaven skal løses i kommunalt regi, hos forsyningsselskaberne eller den private grundejer, siger Sebastian Ravn, der foruden sin titel som regnvandskonsulent, også er chefkonsulent for DM&E’s entreprenørsektion, der favner små og mellemstore kloak- og entreprenørvirksomheder samt anlægsgartnere.

Konkurrencedygtig og kompetent rådgivning til klima-opgaverne

Hos landets anlægsgartnere og kloakmestre er efterspørgslen på LAR-opgaver stigende, og entrepriserne med klimatilpasning fylder efterhånden godt i ordrebogen. Og ifølge brancheorganisationen, er det derfor også vigtigt, at virksomhedsejerne kan henvende sig og få adgang til konkurrencedygtig og kompetent rådgivning, så de på den måde kan levere veludførte løsninger.

– Kort sagt, så er vi uddannede til at højne vidensniveauet om klimatilpasning hos vores medlemsvirksomheder, og vi kan hjælpe med alt lige fra lovgivning, rammer og vilkår, kundekontakt til selve udførelsen som dimensioner, drift og vedligehold. Derudover forbereder vi dig også gerne på dialogen med myndighederne, siger Sebastian Skipper Ravn, som i øvrigt fortæller, at brancheorganisationens garantiordning, DM&E Kloakmestergaranti dækker alle udførte LAR-projekter.

DM&E Entreprenør og Kloakmester ser frem til at møde medlemmer såvel som ikke-medlemmer i løbet af de tre messedage. H&L’23 finder sted den 30./08. – 01./09. på Jernbjerggård, gartner- og landbrugsskolen i Slagelse.

Det er gratis at besøge H&L-messen. Det kræver blot, at du registrerer dig på www.haveoglandskab.dk.

For yderligere information, kontakt venligst:
Sebastian Ravn, chefkonsulent i DM&E Entreprenør, sr@dmoge.dk, + 45 7641 3668 eller branchedirektør Bent Juul Jørgensen,  juul@dmoge.dk, +45 7641 3678.

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.