Hjem » DM&E Junior: Dit springbræt til succes i branchen

DM&E Junior: Dit springbræt til succes i branchen

Er du ung i maskinstations-, entreprenør- eller skovbranchen, og ønsker du at få den rette rådgivning og støtte fra starten af din karriere? Det kan være, at du drømmer om at have dit eget? Så er DM&E Junior netværket det helt rigtige sted for dig! Her kan du blive en del af et dedikeret fællesskab af unge med interesse for at drive forretning i branchen.

DM&E Junior har som mission at samle landets unge iværksættere og kommende erhvervsledere for at hjælpe dem med at navigere gennem udfordringer som generationsskifter og lederroller. Ved at blive medlem får du adgang til en række fordele, der kan hjælpe dig med at udvikle dig fagligt og personligt. Nogle af medlemsfordelene inkluderer faglige udflugter og sociale events, hvor du kan møde ligesindede unge fra hele landet. Du vil have mulighed for at deltage i studieture både i Danmark og i udlandet, hvor du kan udvide dit netværk og lære om branchen på tværs af grænser.

Du skal være medlem af DM&E Junior for at få en god sparring med andre ligeværdige i faget.
– Mikkel Olesen, formand i DM&E Junior.

– Det er vigtigt, at unge mennesker mødes og får en snak om, hvordan tingene er, og hvordan man gør de forskellige steder, fordi der er meget forskellige erfaringer fra forskellige steder og landsdele, siger Mikkel Olesen, formand i DM&E Junior.

Som medlem af DM&E Junior vil du også få adgang til rådgivning fra DM&E samt modtage det populære DM&E Magasin, der holder dig opdateret med de seneste trends og nyheder inden for branchen. Derudover vil du have mulighed for at sparre med andre unge iværksættere og erhvervsledere i hele Danmark og få værdifuld indsigt og inspiration til din egen karriereudvikling.


Du er med til at føre branchen videre
Ved at blive en del af DM&E Junior-netværket vil du ikke kun få faglig støtte og rådgivning, men også muligheden for at være med til at føre branchen videre. Uanset om du allerede har din egen virksomhed, eller har ambitioner om at blive leder inden for branchen, vil DM&E Junior kunne give dig de rette redskaber og netværk til at lykkes.


Så tilmeld dig DM&E Junior i dag, og vær med til at forme din fremtid i branchen sammen med andre ambitiøse unge!

Det får du som medlem

DM&E Junior er for dig, der er ung i branchen og gerne vil have den rigtige rådgivning fra starten. Måske står du over for et generationsskifte og mangler et par råd til, hvordan I får succes med det.


NETVÆRKET TILBYDER DIG:

  • Faglige fyraftensmøder og arrangementer
  • Du kan deltage i alle kurser, som udbydes af DM&E
  • Fagligt og socialt netværk
  • Fem timers gratis rådgivning
  • Login til DM&E hjemmeside
  • Gratis pensionstjek

Bliv en del af en forening, hvor du vil møde et netværk af andre unge mellem 18 og 40 år, som har ambitioner om at stifte egen virksomhed eller blive leder inden for branchen.

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.