Hjem » Mange års brancheerfaring til DM&E Seniorgruppes årsmøde

Mange års brancheerfaring til DM&E Seniorgruppes årsmøde

Den 16. april 2024 mødtes 60 medlemmer fra DM&E seniorgruppe på Hotel Pejsegården i Brædstrup til årsmøde. Selvom de er hoppet over i seniorklubben, er de stadig friske og aktive og snakken gik lystigt hele dagen om stort og småt. De er alle tidligere ejere eller ledsagere af medlemsvirksomheder i DM&E eller i øvrigt har de haft tilknytning til branchen, f.eks. som maskinleverandør, uddannelse eller finansiering.

Niels Madsen blev valgt til dirigent han styrede slagets gang og formand Marius Pedersen aflagde beretning og fortalte om årets aktiviteter herunder den gode tur til Lolland/Falster i september 2023.  Børge Christiansen fra Agersted ønskede ikke genvalg til bestyrelsen, så der var stor tak til ham for hans indsats gennem mange år. Jens Dalsgaard fra Gedsted blev med klapsalver valgt som ny i bestyrelsen. Efter mødet konstituerede bestyrelsen sig med Marius Pedersen som formand, Knud Sigurd Thomsen som næstformand og øvrige er Anne-Kirstine Møller, Tom Foged-Pedersen og Jens Dalsgaard.

Resten af dagen fortsatte på lystig vis med en sprudlende præsentation fra Mette Christensen fra Blenstrup om efterårets seniortur til Himmerland den 3. – 5. september 2024, det lød så tiltrækkende at mange allerede bookede plads til turen på dagen.

Bent Juul berettede på engageret vis om nyt fra DM&E bl.a. fortalte han, at DM&E’s seniorgruppe med de 162 medlemmer er den største forening tilknyttet DM&E og takkede for det uvurderlige de gør, som ambassadører for DM&E.

Efter frokosten kom Helge Sander på podiet og fortalte om sit spændende liv fra barndommen i Ørre ved Herning til 24 begivenhedsrige år på Christiansborg og arbejdet med at skabe 6 dages løb i Herning og professionel fodbold i Danmark.

Til slut blev sunget tak for en dejlig dag, men mange fortsatte om aftenen med hygge, fest og dans.  

Se billederne fra dagen

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.