Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem

 

Sidst rettet: 26/1-2022

Temadage og netværksmøder

DM&E har etableret et netværk inden for nedbrydningsområdet, hvor der jævnlig arrangeres temadage eller netværksmøder. Målet med netværket er gennem temadage og netværksmøder, at formidle og udbrede viden, samt udvikle nedbrydningsområdet til gavn for miljøet og brancheforeningens medlemsvirksomheder. Desuden er målet med netværket at udvikle værktøjer og uddannelse til gavn for virksomheder, samt skabe konsensus omkring tiltag, der kan udvikle branchen.

Herunder findes materiale, indlæg og notater fra de senste netværksmøder:

Netværksmøde - Nedbrydning 

Emner:

  • Hvordan er udviklingen på nedbrydningsområdet og hvilke muligheder er der?
  • Hvilke konkrete kompetencer kræves der af medarbejdere, som beskæftiger sig med nedbrydning og saneringsopgaver? Oplæg fra DM&E og Learnmark Horsens til uddannelsesforløb gennemgås. 
  • Præsentation af nyt ledelsessystem til nedbrydningsområdet. Hvilken værdi giver et ledelsessystem og hvad ønsker virksomhederne?
  • Nye regler om PCB-grænseværdier har netop været i høring – hvad kommer de nye regler til at betyde i praksis? Hvad er status på nuværende og kommende lovgivning?


Medlemmer af DM&E kan læse mere her - venligst benyt i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Ønsker du at blive medlem, så kan du ansøge her.