Menu - For Responsive


› Medlemslogin › Bliv medlem
Sidst rettet: 16/11-2022

Passive medlemmer

Et passivt medlemskab af DM&E kan optages af enkeltpersoner og virksomheder med tilknytning til branchen. Som passivt medlem af Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) har du tæt samarbejde med brancheforeningen. 

Som passivt medlem af DM&E har du de bedste muligheder for at blive professionelt eksponeret og få indflydelse på din virksomheds og branches fremtid. Dit passive medlemskab giver dig mulighed for at præge den politiske dagsor­den via målrettet og seriøs kontakt med os, hvor du kan gøre din indflydelse gældende.

Som passivt medlem er du sam­tidig ambassadør for foreningen, hvor du sender et stærkt signal om opbakning af branchen og DM&E.  

Som passivt medlem af DM&E modtager du DM&E Magasinet hver måned. Magasinet er foreningens medlemsmagasin. Her kan du blive opdateret på nyheder, læse om regler og rammer, få tips og tricks samt læse de gode historier fra agro-, entreprenør-, og skoventreprenørvirksomheder over hele landet.

Se vores løsblad vedr. et passivt medlemskab hos DM&E her

Medlemspakker

DM&E tilbyder tre passive pakkeløsninger, der kan tegnes medlemskab af. Pakkeløsningerne varierer i størrelse, hvor den største pakke giver dig mest mulighed for promovering hos os.

Læs mere om vores medlemspakker her

Kontingentet gælder for kalenderåret. Du kan til hver en tid opgradere dit medlemskab.

Adgang til logo Passtivt logo til web

Som passivt medlem af DM&E har du ligeledes adgang til DM&E’s logo, som er designet til dit passive medlemskab.

Download logoet fra denne side

Vi sætter stor pris på vores samarbejde, og vi arbejder løbende på at give dit passive
medlemskab hos DM&E mest mulig værdi.

Indmeldelse

Ønsker du at ansøge om et passivt medlemskab hos DM&E, eller har du spørgsmål til dit medlemskab, bedes du henvende dig til Lene Poulsen på tlf.: +45 7641 3673 eller mail: poulsen@dmoge.dk.

Du finder indmeldelsesblanketten her