Kom med på ESG-holdet

Flytter
stenene på samfundets vej

Vi er foreningen for dem, der baner vejen og lægger fundamentet til fremskridt, fornyelse og vækst. Et partnerskab af ansvarlige professionelle, der tænker grønt, arbejder hvidt og deler rødglødende, konkurrenceforbedrende viden.

→ Læs mere

MASKINSTATION

Vi hjælper maskinstationer i et af verdens mest dyrkede landbrugslande.

ENTREPRENØR & KLOAKMESTER

Alt til entreprenører og kloakmestre som lægger rørene til klimasikring.

SKOVENTREPRENØR

Vi arbejder grønt for at udvikle skoven bæredygtigt, mens vi producerer træ.

Hvad får du som medlem?

Netværk og kurser


Faglig udvikling og netværksopbygning inden for dit fagområde.

Indflydelse


Indflydelse på rammevilkårene for bedre og mere enkel virksomhedsdrift.

Rådgivning og sparring


Sparring med faglige konsulenter, som har dyb indsigt i branchen.

Værktøjer


Adgang til branchespecifikke værktøjer tilpasset netop din virksomhed.

Sager vi kæmper for

Om de mange muligheder for at forenkle og forbedre trafikområdet

Her mener jeg, at man i dag kan sætte hastigheden op til 40 km/t, og så kunne du sige, at man kunne få en særtilladelse til 50 eller 60 km/t, hvis du har en traktor, som er særligt egnet til det. “

Birger Niemann, medlem af DM&E’s hovedbestyrelse, formand for DM&E Sjælland og ejer af Niemanns Maskinstation

→ Se andre sager, vi kæmper for

Find medlemmer

Søg efter DM&E’s medlemsvirksomheder på kortet herunder og find din næste samarbejdspartner.
DM&E er opdelt i 3 brancher og 14 regioner for at sikre fokus, nærvær og regional indflydelse.

Få hold på din første ESG-rapportering 

Hos DM&E har vi skabt et nyt værktøj, der gør det nemt og effektivt for dig at kortlægge din virksomheds ESG-rejse.

→ Kom i gang på få timer her

Kom med på ESG-workshop

Ta’ skridtet tættere på ESG og din virksomheds ESG-rejse mod en mere bæredygtig tankegang og kultur i din forretning.

→ Tilmeld dig i dag

Branchenyheder

21. oktober 2024

Vi søger en kommunikations- og marketingkoordinator

Vi søger en engageret kommunikations- og marketingkoordinator, der har lyst til at arbejde med en bred vifte af formidlingsopgaver.

→ Læs mere
8. oktober 2024

DM&E sikrer ændringer i nye regler for registrering af firmabiler

Arbejdsgivere bliver fremover ikke forpligtet til at registrere alle ansatte, der har adgang til en firmabil. Skatteminister Jeppe Bruus (S) har besluttet at ændre en bekendtgørelse, der ellers krævede, at arbejdsgivere skulle registrere medarbejdere, som havde adgang til en firmabil i mere end 30 dage. DM&E har spillet en central rolle i at sikre disse ændringer i de nye regler for registrering af firmabilbrugere, og deres bidrag har været afgørende for, at kravene nu lempes.

→ Læs mere
23. september 2024

Ny kontrolinstans: Nedrivernes Kontrolinstans er klar til asbestkontrol

Nedrivernes Kontrolinstans er din nye autoriserede partner til certificering af virksomheder, der arbejder med asbestholdige materialer.

→ Læs mere

Følg branchen og bliv opdateret

Vi vil gerne gøre mere for nysgerrige og interesserede i branchen. Derfor kan du her skrive dig op til et nyhedsbrev, hvor du får et digitalt nyhedsoverblik med gode råd, inspirerende fortællinger, hvilket fordele et medlemskab i brancheforeningen kan give dig og praktisk information. Vi sender kun, når det er relevant.

Kurser og events

Finder du ikke det du søger her, så har vi samlet en hel kursus- og uddannelsesside til dig.


ESG-Workshop

5. november 2024

ESG og den grønne dagsorden er aktuelle emner i disse dage. I DM&E har vi udviklet et nyt værktøj, som gør det nemt og effektivt for dig virksomhedsejer at kortlægge din virksomheds ESG-rejse mod en mere bæredygtig tankegang og kultur i din forretning.

Derfor inviterer vi dig til en inspirerende formiddag, hvor temaet er ESG.

Læs mere


Ledelse i Praksis

6. november 2024 – 26. februar 2025

Med faget ledelse i Praksis bliver du klædt på til at varetage ledelsesmæssige funktioner, definere udviklingsområder, håndtere konflikter og anvende effektiv ledelseskommunikation. Du får desuden kompetencer til at navigere udviklingsorienterede situationer på både operationelt og taktisk niveau.

Læs mere


Arbejdsmiljøkonference

14. november 2024

Tag dit arbejdsmiljø til næste niveau! Denne konference er en unik mulighed for både virksomheder og medarbejdere i de grønne erhverv at dykke ned i aktuelle og vigtige emner inden for arbejdsmiljø. Lær, hvordan trivsel og sikkerhed kan reducere sygedage og forbedre bundlinjen. Udforsk, hvordan arbejdsmiljø kan påvirke kreditværdighed. Få indsigt i mikrokampagner, der skaber store forandringer og fokus på de unges trivsel.

Læs mere


Visio-kursus i Sorø

20. november 2024

På kurset gennemgås grundlæggende funktioner i Visio Professionel 2019-2021 samt DM&E Kloakmodul©, der er relevante for en kloakmester. Du bliver i stand til hurtigt at oprette en professionel tegning i målestoksforhold samt udnytte funktionerne med at indhente kortoplysninger, PDF- og billedfiler mv. Derover vil du få en indførelse i diverse genvejstaster, ”smarte funktioner” og oprettelse af stencils mv.

Læs mere


Agromek

26. – 29. november 2024

Under Agromek ønsker vi at vise den næste generation, hvor sjovt og givende det er at arbejde på en landbrugsmaskinstation. Det er ikke kun fysisk arbejde – det er smart arbejde. Med avanceret teknologi som droneflyvning, GPS-styring og de nyeste maskiner bliver arbejdet både udfordrende og spændende. Mød os på stand 2610 i hal C alle fire dage.

Læs mere


Visio-kursus i Vejle

3. december 2024

På kurset gennemgås grundlæggende funktioner i Visio Professionel 2019-2021 samt DM&E Kloakmodul©, der er relevante for en kloakmester. Du bliver i stand til hurtigt at oprette en professionel tegning i målestoksforhold samt udnytte funktionerne med at indhente kortoplysninger, PDF- og billedfiler mv. Derover vil du få en indførelse i diverse genvejstaster, ”smarte funktioner” og oprettelse af stencils mv.

Læs mere


Projektledelse

3. december 2024 – 25. marts 2025

Efter faget Projektledelse kan du lede projekter succesfuldt fra A til Z ved at inddrage alle relevante interessenter. Du får samtidig et godt kendskab til dine personlige kompetencer og adfærd som projektleder, så du kan bidrage positivt til projekternes gennemførelse.

Læs mere


DeLuTa – de tyske Vidensdage

4. – 5. december 2024

DM&E Juniormedlemmerne er inviteret til DeLuTa – de tyske Vidensdage. Vi har fået en enestående mulighed fra vores tyske kolleger til at invitere 30 heldige personer til en eksklusiv maskinstations-fest i ægte tysk stil. Kun de personligt inviterede får adgang, så det her er din unikke chance for at opleve noget helt specielt! Først til mølle princip, hvor medlemmer af Junior har fortrinsret frem til 30. oktober. Gæster ifølge med Junior medlemmer frem til den 13. november.

Læs mere


Ajourføringskurser 2025

20. januar – 6. februar 2025

Vi er stolte over at kunne annoncere et nyt og spændende samarbejde mellem DM&E og Danske Kloakmestre. Fra januar 2025 tilbyder vi sammen de eftertragtede ajourføringskurser, der skal sikre kloakmestre og entreprenører adgang til den nyeste viden og faglige værktøjer. På kurserne lægger vi stor vægt på faglighed og fælles diskussioner, hvor du har mulighed for at drøfte dine problemstillinger fra din hverdag og din virksomhed.

Læs mere


Græsland 2025

4. juni 2025

Er du klar til en dag fyldt med spændende indsigter, live maskindemonstrationer og netværksmuligheder? Den 4. juni 2025 samles branchen til Græsland på Elmegaarden i Frederiks, hvor du kan opleve maskiner i aktion på markerne omkring udstillingsområdet. Bliv udstiller og præsenter dine maskiner for et engageret publikum – der er stadig ledige stande.

Læs mere