Hjem » Bliv medlem » Netværk og kurser » Kurser og uddannelser

Kurser og uddannelser

Stå stærkere med målrettede branchekurser og efteruddannelse.

Hos DM&E har vi sammensat en lang række målrettede kurser og temadage. Her kan du få den nyeste viden og holde dig opdateret indenfor dit fagområde. Vi har et tæt samarbejde med aktuelle partnere i kursus- og uddannelsessektoren, om fag- og efteruddannelse, på alle niveauer i brancheområderne.

Foreningen udbyder bl.a. uddannelsen ’Puds Formen’, der gør deltagerne bedre til at udnytte arbejdstiden og maskinkapaciteten i skoven. Læs mere [her].

Vi tilbyder også lederuddannelse, hvor du opnår en bedre forståelse af ledelsesopgaven og får et bedre kendskab til dine lederevner, så du kan arbejde på både dine stærke og svage sider. Læs mere [her].

Når DM&E tilbyder relevante kurser, efteruddannelser og konferencer kan du se dem herunder.

Finder du ikke det du søger her, så har vi samlet en hel kursus- og uddannelsesside til dig.


ESG-Workshop

20-08-2024 + 27-08-2024 + 05-11-2024

ESG og den grønne dagsorden er aktuelle emner i disse dage. I DM&E har vi udviklet et nyt værktøj, som gør det nemt og effektivt for dig virksomhedsejer at kortlægge din virksomheds ESG-rejse mod en mere bæredygtig tankegang og kultur i din forretning.

Derfor inviterer vi dig til en inspirerende formiddag, hvor temaet er ESG.

→ Læs mere


DM&E Visiokursus i Sorø

27-08-2024

Bliv en haj til Visio Tegneprogram! Lær at bruge tegneprogrammet effektivt i forbindelse med udarbejdelse af kloaktegninger. Efter kurset bliver du i stand til hurtigt at oprette en professionel tegning i målestokforhold samt udnytte funktionerne med at indhente kortoplysninger, PDF- og billedfiler, mv. Du vil også lære diverse genvejstaster og smarte funktioner.

→ Læs mere


DM&E Seniorgruppe: 3-dages bustur til Himmerland

03-09-2024 – 05-09-2024

Alle seniorer inviteres til en fantastisk tur til Himmerland. Vi har sammensat et spændende program fyldt med sjove oplevelser og hyggeligt samvær, som I ikke må gå glip af. Dyk ned i den kolde krigs hemmeligheder på rundvisningen i Regan Vest eller få en guidet tur i Rebildcentret, hvor historie og natur smelter sammen.

→ Læs mere


DM&E Visiokursus i Vejle

04-09-2024

Bliv en haj til Visio Tegneprogram! Lær at bruge tegneprogrammet effektivt i forbindelse med udarbejdelse af kloaktegninger. Efter kurset bliver du i stand til hurtigt at oprette en professionel tegning i målestokforhold samt udnytte funktionerne med at indhente kortoplysninger, PDF- og billedfiler, mv. Du vil også lære diverse genvejstaster og smarte funktioner.

→ Læs mere


DM&E Pigegruppe’s tur til Bornholm

26-09-2024 – 28-09-2024

Nu er chancen her igen, for at få par fantastiske døgn med de andre piger i DM&E’s medlemsvirksomheder. Tag med på en uforglemmelig rejse til Bornholm fra torsdag den 26. september – lørdag den 28. september, hvor historie, naturskønhed og gastronomiske
oplevelser går hånd i hånd.

→ Læs mere


Arbejdsmiljøkonference

14-11-2024

Tag dit arbejdsmiljø til næste niveau! Denne konference er en unik mulighed for både virksomheder og medarbejdere i de grønne erhverv at dykke ned i aktuelle og vigtige emner inden for arbejdsmiljø. Lær, hvordan trivsel og sikkerhed kan reducere sygedage og forbedre bundlinjen. Udforsk, hvordan arbejdsmiljø kan påvirke kreditværdighed. Få indsigt i mikrokampagner, der skaber store forandringer, og fokus på de unges arbejdsmiljø og trivsel. Et stærkt arbejdsmiljø gavner alle! Bliv en del af en bevægelse, der fremmer trivsel og engagement.

→ Læs mere


DM&E Virksomhedsleder

November 2024

DM&E tilbyder lederuddannelse, hvor du opnår en bedre forståelse af ledelsesopgaven og får et bedre kendskab til dine lederevner, så du kan arbejde på både dine stærke og svage sider. Lederuddannelserne er praksisnære og ikke nok med at få den nyeste viden inden for dit fagområde, får du også selvindsigt og konkrete kompetencer til at håndtere nye forretningsområder. Fagene ‘Ledelse i Praksis’ og ‘Projektledelse’ klæder dig godt på til lederrollen.

→ Læs mere

Bliv medlem

DM&E’s mål er gennem politisk interessevaretagelse, udvikling af værktøjer og direkte rådgivning at lette dagligdagen for medlemsvirksomhederne.

Rådgivning, der skaber fremtid

Vores konsulenter har erfaring og viden, som gør at du som medlem får bedst mulig rådgivning til lige præcis din virksomhed.

→ Læs mere

Forrygende fordele

DM&E tilbyder ekstra gode medlemsfordele, der varetager medlemmernes interesser.

Vi sikrer de bedste branchespecifikke fordele, uanset hvad du som medlem har brug for.