Hjem » Bliv medlem » Forrygende fordele

Forrygende fordele

DM&E tilbyder ekstra gode medlemsfordele, der varetager medlemmernes interesser.

Vi er en stor og stærk forening, der udvikler produkter og forhandler os til fordele, der gør en forskel i vores medlemmers liv og økonomi. Det gælder alt fra særligt fordelagtige pensions- og forsikringsordninger, til bedre og stærkere rammer, for alle de mange andre fordele, du får som medlem.


Hvad får du som medlem?

Professionel rådgivning

Som medlem får du adgang til faglig rådgivning, der vedrører dit brancheområde. Vi vægter den personlige rådgivning højt, og alle medlemmer får et virksomhedsbesøg fra en fagkonsulent i huset.

Områder vi yder rådgivning til

Politisk indflydelse

Politisk indflydelse

Vi varetager dine interesser i forhold til det politiske system i Danmark og i EU. Vi arbejder hver dag på at forbedre din branches rammevilkår til gavn for dig og din virksomheds drift og vækstmuligheder.

Sager vi kæmper for

Internationalt netværk

Internationalt netværk

Vi har tæt kontakt til vores søsterorganisationer i EU. Vores medlemskab i den europæiske brancheorganisation CEETTAR giver os samtidig indflydelse på, hvad der kommer på den politiske dagsorden i EU.

→ Se alle vores netværk

Uundværlige uddannelser og kurser

Uundværlige uddannelser og kurser

DM&E udvikler og udbyder målrettede kurser og temadage til dig og dine medarbejdere, hvor du får den nyeste viden og udvikler dig inden for dit fagområde.

→ Se kurser og uddannelser

Branchespecifikke værktøjer

Hver dag arbejder vi for, at skabe værdi for vores medlemmer. Gennem branchespecifikke værktøjer gør vi vores absolut bedste, for at lette din hverdag.

Se nogle af vores værktøjer

Sparring på den daglige drift

Økonomi, ansættelsesforhold og strategi – overvejelser og tanker kan være mange og store, når man skal drive en virksomhed. Vi hjælpe dig derfor med sparring og rådgivning, på en række af disse områder.

Emner vi yder rådgivning til

Billig brancheforsikring

Billig brancheforsikring

DM&E Forsikring dækker alle de ting, der skal til for at sikre din forretning, dine medarbejdere og dig selv privat. Rådgiverne i DM&E Forsikring er altid klar og på din side når det gælder rådgivning, administration og skadesbehandling.

→ Læs om DM&E Forsikring

Pålidelig pension

Pålidelig pension

Ønsker du flere penge til din pensionsopsparing for samme indbetaling, som du betaler i dag? Find vej ud af pensionsjunglen med DM&E Pension.

→ Læs om DM&E Pension

Nyttigt nyhedsbrev

Nyttigt nyhedsbrev

Vi sender dig DM&E Nyt en gang om ugen, så du altid er orienteret om hvad der sker i din branche.

→ Læs nogle af nyhederne

Medlemsmagasin - DM&E Magasinet

Medlemsmagasin – DM&E Magasinet

DM&E Magasinet kommer rundt i alle branchens kroge. Dygtige journalister og fagligt stærke konsulenter skaber i samarbejde et månedligt magasin, der dykker ned i dit fagområde.

Læs månedens top-historier her

Find din samarbejdspartner

Find din samarbejdspartner

Er du på udkig efter en god samarbejdspartner til dit næste projekt? Så anvend kortet. Her kan du finde alle DM&E-medlemmer og hvordan du kommer i kontakt med dem.

→ Find medlemmer

Bliv medlem

DM&E’s mål er gennem politisk interessevaretagelse, udvikling af værktøjer og direkte rådgivning at lette dagligdagen for medlemsvirksomhederne.

Rådgivning, der skaber fremtid

Vores konsulenter har erfaring og viden, som gør at du som medlem får bedst mulig rådgivning til lige præcis din virksomhed.

→ Læs mere