Hjem » Vi søger en kommunikations- og marketingkoordinator

Vi søger en kommunikations- og marketingkoordinator

Vil du udvikle din karriere i en brancheorganisation med de bedste kolleger?

Vi søger en engageret kommunikations- og marketingkoordinator, der har lyst til at arbejde med en bred vifte af formidlingsopgaver rettet mod vores målgrupper – fra faglige artikler til oplysende nyheder og indhold til vores nyhedsbreve. Vi søger dig, der har flair for at producere fængende og relevante opslag til vores sociale medier, og som har mod på at håndtere hele SoMe-paletten – lige fra idéudvikling til produktion og eksekvering af indhold.

Du har styr på Meta Business Manager og ved, hvordan man planlægger opslag, så de opnår maksimal interaktion på Facebook og LinkedIn. Måske har du også en idé til, om DM&E bør udvide sin tilstedeværelse på andre sociale platforme? Din viden om sociale medier og annoncering vil være essentiel for at sikre, at vores indhold når ud til de rette målgrupper på det rigtige tidspunkt.

Du vil få ansvar for at opdatere vores hjemmeside, og derfor vil du opnå erfaring med værktøjer som WordPress og specialisere dig i brugen af dette CMS. En anden opgave vil være at arbejde med kurser og uddannelser, hvor du får ansvar for at udforme indbydende kursus-invitationer i InDesign, så indholdet fremstår visuelt tiltalende og professionelt.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et hold på 18 engagerede kolleger, og du vil få en tæt dialog med konsulenter og øvrige medarbejdere i dit daglige arbejde. Samtidig vil du også blive en vigtig brik i vores administrationsteam på seks medarbejdere, hvor service, faglighed og arbejdsglæde er i højsædet, og hvor vi løfter opgaverne i fællesskab. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med den kommunikations- og marketingansvarlige, og her vil du kunne få faglig sparring i dine opgaver. Du vil desuden få attraktive personaleforhold med pensionsordning, sundhedssikring, motion, telefon, IT og sjove kollegaarrangementer.

Primære arbejdsopgaver

  • Producere artikler og andet skriftligt indhold til vores digitale nyhedsbreve.
  • Skrive tekster til vores website og SoMe-kanaler, som du vil få delvist ansvar for.
  • Udarbejde marketingmaterialer som design til messer, kursusinvitationer og nyhedsbreve.
  • Bidrage til idéudvikling af redaktionelt indhold og kampagner.

Det forventer vi af dig

  • Vi forestiller os, at du har en relevant videregående kommunikations- eller humanistisk uddannelse.
  • Du trives med en travl hverdag og har en evne til at strukturere de mange opgaver, du modtager.
  • Samtidig er du god til at sige fra, når arbejdsbyrden bliver for stor.
  • Du er vant til at arbejde målrettet med kommunikation, data og marketing på tværs af kanaler.
  • Du er god til at omsætte strategier til budskaber og gøre indholdet attraktivt for vores målgrupper.
  • Erfaring med grafisk arbejde er et plus, men ikke et krav.

Sådan ansøger du

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt. Har dette din interesse bedes du sende din ansøgning med relevante bilag til DM&E, Lene Poulsen, [email protected] – mrk. kommunikations- og marketingkoordinator. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte administrationschef Lene Poulsen, 7641 3673/2463 0951, [email protected] eller marketing- og kommunikationsansvarlig Maria Holm Olesen, 7641 3671/2728 3310, [email protected].

Der indkaldes løbende til samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning. Din ansøgning behandles fortroligt, og vi følger GDPR-lovgivningen.

→ Se stillingsopslaget i Pdf her


Se nyheder med samme emne

Klik på det emne du finder interessant og se andet spændende indhold


Læs også:

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.