Hjem » Formanden takker af

Formanden takker af

Vores formand i DM&E Søren Ulrik Sørensen har besluttet, at han ikke genopstiller som formand for DM&E efter 18 år på posten. Søren Ulrik er den 4. formand i foreningens historie og han har været en markant skikkelse i vores branche, og hans dedikation og visionære formandskab har været afgørende for DM&E’s udvikling.

Husker I, da Søren Ulrik blev formand i 2006? Dengang var der 601 medlemsvirksomheder, og navnet var Landsforeningen Danske Maskinstationer. Siden er det kun gået én vej – og det er fremad. Nyt domicil, tre nye logoer, navneændring, optagelse af DSF – listen er lang. Vi kan uden tvivl sige, at under Søren Ulriks formandskab, har foreningen fulgt med tiden og læst udviklingstendenserne.

Vi vil gerne takke Søren Ulrik for hans indsats som formand for DM&E og den tillid han altid har vist huset i Vejle.

Den 1. marts kl. 13.00 til 16.00 holder vi en kombineret fødselsdags- og tak- for indsatsen reception på Hotel Pejsegården.

→ Se invitationen og tilmeld dig her

Bestyrelsen i DM&E konstituerer sig på det kommende bestyrelsesmøde den 7. marts, når alle generalforsamlinger er gennemført og der er valgt 13 lokalforeningsformænd samt formanden for DSF.

Vi håber mange vil komme og sige tak til Søren Ulrik Sørensen.

Foto: John Christensen, LandbrugsMedierne


Se nyheder med samme emne

Klik på det emne du finder interessant og se andet spændende indhold


Læs også:

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.