Hjem » DM&E Junior besøgte to spændende virksomheder i Vestjylland

DM&E Junior besøgte to spændende virksomheder i Vestjylland

Fredag den 1. marts var en dag fyldt med inspiration, netværk og faglig sparring for DM&E Juniors medlemmer. De besøgte to forskellige virksomheder i Vestjylland, som begge havde noget at byde på inden for branchen.

Dagen startede hos Entreprenør Ivan Bastrup Jakobsen A/S i Linde, Struer, hvor de blev budt velkommen af direktør Ivan Bastrup Jakobsen. Han fortalte om virksomhedens historie, vision og værdier, samt de udfordringer og muligheder, han stod overfor i forbindelse med generationsskiftet i september 2022. Medejer Thomas Kongsgaard Jakobsen og kvalitets/projekt ansvarlig Susanne Mogensen supplerede med at fortælle om deres arbejde med ESG, kvalitet og processer i virksomheden. Efter en rundvisning på pladsen og en let frokost, gik turen videre til næste destination.

Skovgaard Energy A/S i Lemvig, var det andet stop på ruten. Her fik DM&E Junior et indblik i en innovativ og bæredygtig energivirksomhed, som producerer og leverer grøn strøm, varme og brint til kunder i ind- og udland. Uffe Christensen, som er salgs- og marketingchef, introducerede virksomheden og dens udvikling, og fik de besøgende aktivt ind i debatten om fremtidens energiløsninger. De fik også lejlighed til at hilse på direktør Jørgen Skovgaard, som er en af pionererne inden for vindenergi i Danmark.

Næste punkt på programmet var et besøg ved Solpark Vejling, som er et af Skovgaard Energys projekter. Her så DM&E Junior et imponerende anlæg af 90 hektar solceller og en vindmøllepark. De fik en forklaring på, hvordan processen fra grøn strøm til ammoniak foregår. Det var et meget interessant og lærerigt besøg, som skabte god debat blandt de deltagende.

Sidste stop på dagen var ved en af Entreprenør Ivan Bastrup Jakobsens byggepladser, TS Milling A/S på Sletten. Her fik DM&E Junior et indblik i et stort byggeprojekt, og snakken gik på maskiner og maskinstyring, og de valg, som Entreprenør Ivan Bastrup Jakobsen har taget omkring maskinparken.

Dagen blev afsluttet med en hyggelig middag på Restaurant Sprød i Holstebro, hvor DM&E Junior fik mulighed for at evaluere dagen og snakke om de mange indtryk og erfaringer, de havde fået. Det var en vellykket dag, som gav alle noget med hjem, både fagligt og socialt.

DM&E Junior takker de to virksomheder for deres gæstfrihed og åbenhed, og glæder sig til næste arrangement.

Se billederne fra dagen

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.