Hjem » Formandsskifte i DM&E – Niels Rüsz bliver ny formand

Formandsskifte i DM&E – Niels Rüsz bliver ny formand

Niels Rüsz, Himmerland er i dag valgt som formand for DM&E på et konstituerende bestyrelsesmøde i Vejle. Videreudvikling af organisationens vækstrejse og kontakt til medlemmerne står øverst på den nye formands dagsorden.

Det er et velkendt og respekteret ansigt der i dag overtager formandsposten fra nu tidligere formand, Søren Ulrik Sørensen, Vendsyssel, som takkede af efter 18 år på posten til en reception på Hotel Pejsegården 1. marts. Til et bestyrelsesmøde tidligere i dag blev Niels Rüsz enstemmigt valgt af hovedbestyrelsen som ny formand i DM&E blandt flere kvalificerede kandidater.

– Jeg er meget beæret over at blive valgt som formand for DM&E. Det er en spændende udfordring, og jeg ser frem til at tage fat på vores opgave med at videreudvikle vækstrejsen for vores brancheorganisation, udtaler Niels Rüsz.

Niels Rüsz, 45 år, er et kendt ansigt i DM&E, men også blandt øvrige organisationer som Danske Kloakmestre og Dansk Byggeri som en virksomhedsleder med dyb indsigt i branchen og som et sandt organisationsmenneske. Som formand har han en klar vision: at skabe en tættere forbindelse til medlemmerne. 

– Vi ønsker at lytte til deres behov, udfordringer og idéer, så vi sammen kan navigere branchen mod en fremtid med kontinuerlig vækst, tilføjer han.

Niels Rüsz ser frem til at arbejde tæt sammen med bestyrelsen for at styrke DM&E’s position og videreudvikle foreningen i en fortsat positiv retning.

Fra traktor til kloakrør

Niels Rüsz, uddannet jordbrugsmaskinfører, har dybe rødder i landbruget. Han begyndte sin karriere som 16-årig på Vesterbølle Maskinstation i Himmerland og blev senere udlært kloakmester i 2002.

I over et årti har Niels ledet NR Kloak & Beton ApS. Virksomheden, der blev grundlagt i 2011, har etableret sig som en pålidelig aktør inden for entreprenør- og kloak-arbejde i Nordjylland. Med en dyb forståelse for det skjulte univers under jorden har NR Kloak & Beton ApS udført alt fra kloakreparationer til rottespærrer med en kompromisløs tilgang til kvalitet. Virksomheden har også specialiseret sig i professionel tv-inspektion, der sikrer, at ingen detaljer går ubemærket hen.

Familiedrevet entreprenørvirksomhed

NR Kloak & Beton ApS er en familiedrevet virksomhed. Niels Rüsz og hans kone, Helle, arbejder tæt sammen for at sikre, at virksomhedens administration fungerer gnidningsfrit. Med 5-6 dedikerede medarbejdere er NR Kloak & Beton ApS en stolt del af det lokale erhvervsliv. Virksomhedens årlige omsætning runder imponerende 10 millioner kroner, hvilket vidner om deres vedholdenhed og kundetillid.

– Niels besidder et stærkt mandat. Som generalist har han et holistisk syn på tingene. Han taler aldrig kun sin egen sag, men bidrager med nuancerede vinkler til emnerne. Dette er noget, vi gentagne gange oplever under bestyrelsesmøder og i regi af entreprenørudvalgets møder og aktiviteter. Niels er kritisk, saglig og kommer med gode idéer. Han er en fremragende ambassadør for foreningen. Jeg glæder mig til samarbejdet, udtaler branchedirektør Bent Juul Jørgensen.

For yderligere information, kontakt venligst:
Branchedirektør Bent Juul Jørgensen. Direkte telefon: +45 7641 3678. Mail: juul@dmoge.dk.

Formand i DM&E Niels Rüsz. Direkte telefon: +45 2081 2477. Mail: nr@nrkloak.dk.

Note til redaktører:  Vi er glade for at stille yderligere oplysninger og interviews til rådighed efter anmodning. Derudover kan du læse et portræt af Niels Rüsz i DM&E Magasinet og på vores hjemmeside www.dmoge.dk medio april.

Fakta

 • Niels Rüsz har med sin virksomhed NR Kloak ApS været medlem i DM&E siden 2011 – hvor CVR-nummeret NR Kloak ApS er etableret.
 • Niels Rüsz blev valgt som formand for DM&E Himmerland sidste år til lokalforeningens generalforsamling 3. februar 2023.

Konstituering efter bestyrelsesmøde:

 • NR Kloak & Beton ApS, Niels Rüsz, formand i DM&E
 • Egekærslund A/S, Helle Lundsgaard, næstformand i DM&E
 • Dollerup Maskinstation ApS, Viggo Madsen, forretningsudvalg i DM&E
 • Niemanns Maskinstation, Birger Niemann, forretningsudvalg
 • Stuboggren.dk ApS, Nickolai Schlechter, forretningsudvalg
 • Øverst: Hele bestyrelsen i DM&E 2024
 • Anden række: Søren Ulrik Sørensen og Niels Rüsz tv.
  Niels Rüsz og Helle Lundsgaard th.
 • Tredje række: Forretningsudvalg i DM&E tv.
  Niels Rüsz th.

For yderligere information, kontakt venligst:

Branchedirektør Bent Juul Jørgensen. Direkte telefon: +45 7641 3678. Mail: juul@dmoge.dk.

Formand i DM&E Niels Rüsz. Direkte telefon: +45 2081 2477. Mail: nr@nrkloak.dk.

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.