Hjem » – Unge træer kan give lige så saftige frugter som de ældre

– Unge træer kan give lige så saftige frugter som de ældre

Thor Laursen, udlært kloakmester og medejer af Korinth Entreprenørfirma A/S, repræsenterer den nye generation i en virksomhed med stolte traditioner.

På kun 22 år er Thor Laursen gået fra at være en nysgerrig knægt med en passion for faget til en ambitiøs, ung mand klar til at påtage sig lederskab i familie virksomheden. Thor blev udlært i 2021 og har siden haft en række forskellige roller. Han startede som anlægsstruktør og blev senere kloakmester. Hans proaktivitet og ønske om at påtage sig ansvar gjorde, at læretiden hos Lonico A/S gav ham en god rygsæk til hans videre karriere. Arbejde under eget ansvar samt projektledelse for diverse opgaver betød, at han fik værdifuld erfaring og sparring inden for faget.

Som udlært tog han en pause og rejste til Canada, hvor han arbejdede på et stort landbrug. Denne erfaring styrkede ham yderligere.

Ved sin hjemkomst i vinteren 2022 begyndte han hos Korinth som almindelig medarbejder. Hurtigt tog han flere opgaver på sig og voksede i virksomheden.

Som den yngste søn af Ib Laursen har det altid været drømmen, at jeg skulle følge i min fars fodspor, siger han.

Nu, med Ib Laursens pensionering, har Thor overtaget 25 procent af virksomheden, en andel ligeligt fordelt mellem fire ejere.

Efter at have taget stafetten fra sin far, Ib Laursen, er Thor klar til at føre firmaets arv videre med den øvrige ledelse. Foto: Det Rigtige Faaborg

Bidrag til branchen
Thor blev junior-medlem i 2023. Han er drevet af et ønske om at finde et nyt fællesskab og opnå sparring inden for sit erhverv. Hans aktive deltagelse i LandbrugUngdom og erfaring fra bestyrelsesarbejde har givet ham et solidt fundament for at engagere sig i DM&E Juniors netværk.
Thor ser frem til at udveksle erfaringer med jævnaldrende i branchen og deltage i relevante oplæg. Thor understreger vigtigheden af at tiltrække unge talenter til faget og ønsker at bru-ge DM&E Junior som platform til at synliggøre karrieremulighederne inden for branchen. Han ser en høj gennemsnitsalder som en udfordring, men også som en mulighed for at bringe nye idéer og teknologier ind i faget.

– Unge træer kan give lige så saftige frugter som de ældre, siger han.

Thor håber, at netværket vil spille en central rolle i hans udvikling som leder og i virksomhedens fortsatte succes. Foto: Det Rigtige Faaborg

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.