Hjem » Træd ind i dit medlemsunivers

Træd ind i dit medlemsunivers

Som junior-medlem hos DM&E får du nu adgang til en helt ny verden fyldt med fordele og værktøjer, der kan hjælpe dig på mange måder. Her er en guide til, hvad du kan forvente, og hvordan du får mest ud af medlemssiden.

På medlem.dmoge.dk under ’Mit DM&E’ kan du gemme dokumenter, nyheder, kurser og events. Alt det indhold, du gemmer, vil være let tilgængeligt på din profilside.

Grønne hjerter – dine favoritter

Når du ser de små, grønne hjerter på medlemssiden, kan du klikke på dem for at gemme indholdet til din personlige side. Dette gør det nemt for dig at finde dine favoritdokumenter og kurser. På medlemssiden har du adgang til en række medlemsservices, hvor vi løbende opdaterer med konkret viden og vejledning. Du vil let kunne komme til de værktøjer og informationer, du skal bruge for at opnå indsigt og være med til at udvikle virksomheden. Du kan få hjælp til virksomhedens drift, herunder økonomi og regnskab, optimering og forretningsudvikling, samt administration og ledelse. Du kan også nemt tilgå alt lige fra love, regler og rammer til diverse kontrakter og værktøjer, der vedrører din branche. Vi forstår vigtigheden af at støtte vores junior-medlemmer i deres professionelle udvikling. Derfor får du fordele og indsigt, der varetager dine interesser og sikrer, hvad du har brug for inden for din branche – alt fra faglige udflugter og studieture til professionel rådgivning og faglig sparring. Det kan være et par råd til, hvordan I får succes med generationsskifte. Vi har fingeren på pulsen, når det kommer til nyheder inden for din branche. På medlemssiden kan du altid finde relevant viden, så du er opdateret på, hvad der sker i branchen.


Log ind nu
Log ind og udforsk – du har fået tilsendt dine login-oplysninger på mail. Vi er her for at sikre, at du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Ud over portrætter og billeder fra arrangementer vil vi også gerne lægge fagligt indhold samt værktøjer på siden – lad os høre, hvad I har brug for!

Log ind, og udforsk dit medlemsunivers på medlem.dmoge.dk. Du har fået tilsendt dine login-oplysninger på mail.

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.