Hjem » Mindeord: Bent Juul Jørgensen

Mindeord: Bent Juul Jørgensen

Mandag 17. juni fik vi den triste besked, at vores branchedirektør Bent Juul Jørgensen pludselig var gået bort om søndagen.

Bent Juul Jørgensen efterlader sig et stort tomrum hos DM&E, for Bent var en værdsat chef og stor inspirator for os i sekretariatet og foreningen som helhed.

Bent nåede at være med på DM&Es rejse i næsten 13 år – jeg kan huske mine notater ved ansættelsen af ham i 2011: ’Plejer’ ville forsvinde – og det kom til at holde stik.

Bent elskede at sætte nye projekter i gang. Når han først havde fået det skrevet ned på en håndskreven A3 og dermed slået fast, at det var en god idé, var han eminent til at overbevise andre om, at det var den vej, vi skulle, men hele tiden med fokus på, at det skulle give værdi for DM&Es medlemmer.

Elskede medlemsmøderne

Bent var en stor årsag til, at vi i dag har gode aftaler på forsikringer, pension, skoventreprenørerne er med i foreningen, kommunikationen er styrket, så DM&E fremstår som en professionel forening, mulighed for partnermedlemsskab, DM&E har et hold af dygtige medarbejdere, og at DM&E også spiller en stor rolle i det europæiske Ceettar – og jeg kunne nævne mange flere milepæle.

Når der var lokalforeningsmøder, Vidensdage og andre møder var han altid klar. Han elskede at komme ud og tale med medlemmerne. Tit, når han havde været ude, havde vi en lille snak på mit kontor, hvor han begejstret fortalte om, at det havde været et fantastisk møde. Bent nød at provokere lidt for at få en god diskussion i gang. Hvor mange har ikke hørt om, at maskinstationerne har alt for mange maskiner?

På kontoret i Vejle kan vi sige, at Bent har været en god chef. Han havde altid tillid til medarbejderne, og han troede altid på, at når et nyt projekt var sat i søen, blev det også udført.

Han gik gerne forrest, både når vi skulle trave en tur på en personaletur eller sætte retningen for, hvor DM&E skulle hen.

Som person var Bent hyggelig at omgås, havde stor viden om det meste – og med et smil lagde han aldrig skjul på, at det var i kraft af hans uddannelse som landbrugstekniker. Han fortalte gerne om sjove oplevelser fra mange kajakture. Den sidste, vi fik, var fra en nylig tur på Mariager Fjord, hvor han glad viste billeder, hvor han havde fanget en stor fisk i sin trøje, aktiv og energisk, som han var.

Bents bortgang giver et tomrum her i DM&E, men DM&E fortsætter rejsen, og Bent vil tit være i tankerne hos os alle.

Varme tanker til familien Mette, Laura og Rasmus.

Æret være Bents minde.

På sekretariatets vegne, administrationschef Lene Poulsen.

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.