DM&E har været til generalforsamling i Ceettar. Den blev denne gang holdt i Sverige på Elise Farm.
Hjem » Politisk succes, men hårdt arbejde at levere præcise svar

Politisk succes, men hårdt arbejde at levere præcise svar

Den årlige generalforsamling i CEETTAR blev afholdt hos vores kolleger i Sverige fra LRF. Vi var stærkt repræsenteret med Birger Niemann, som sidder i CEETTARs bestyrelse, og Gerth Petersen Holm, som er formand for en af de tekniske grupper i CEETTAR og fungerer som afløser i direktionen.

Vores svenske kolleger havde sammensat et fremragende program på Elise Farm, som inkluderede faglige indlæg om fremtidens brændstof med eksperter fra svenske universiteter. De fremhævede, at forbrændingsmotoren ikke vil blive udfaset før 2050, men at brændstoffet vil ændre sig markant.

LRF havde også inviteret den anden generation af Väderstad til at fortælle om virksomhedens rejse fra dens start i 1963 til dens nuværende status.

Arrangementet blev afrundet med en hyggelig aften og en tur til Borgeby Fältdagar dagen efter.

Sejre og tab

Generalforsamlingen kunne opdeles i to hovedpunkter: CEETTARs sejre og udfordringer.

Det faglige arbejde i CEETTAR har aldrig været bedre, og organisationen har aldrig været mere synlig i det politiske arbejde i Bruxelles. Vi har etableret stærke relationer både i kommissionens kontorer, hos vores samarbejdspartnere og i flere nationale organisationer.

Det har krævet et enormt arbejde at levere præcise svar og beskrivelser til kommissionen, så den har haft den nødvendige indsigt fra den virkelige verden til at træffe informerede beslutninger.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på maskinstationernes rolle i landbrugets udvikling i EU, da dette ikke er en almen kendt faktor.

CEETTAR-gruppen fik arrangeret en tur af Väderstad rundt på Borgeby Fältdagar.


Klaus Pentzling er præsident for CEETTAR og maskinstationsejer fra Tyskland her sammen med generalsekretær Jerome Roche fra CEETTAR-kontoret.

For yderligere information, kontakt venligst Gerth Petersen Holm, [email protected] , +45 7641 3675

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.