Hjem » Om os

Flytter verden fremad

Vi er en forening for dem, der baner vejen og lægger fundamentet til fremskridt, fornyelse og vækst.

Forrest mod fremtiden
Vores medlemmer spiller en nøglerolle når fremtiden skal formes. Det er os, der har hænderne i den jord, hvor afgrøder og skov spirer fra. Vi er også dem, der arbejder i den jord, hvor veje, kloaksystemer og den kommende energiinfrastruktur tager form.

Ansvarlige arbejdsgivere
Vores forening er på arbejde for hvert menneske i hver eneste medlemsvirksomhed. Derfor udvikler vi hele tiden nye muligheder, der kommer vores medlemmers ansatte til gode. Det gælder både sikkerhed og trivsel, kompetenceudvikling og social sikring i form af pension og forsikring. Vi er enige om, at vores medarbejderes tryghed og dygtighed er forudsætningen for vores succes.

En stærk og tydelig stemme
Man kan kun løbe forrest, når man har baglandet i orden. Derfor skaber vi de bedst tænkelige rammebetingelser for os som virksomheder og arbejdsgivere. Vi tænker, handler og taler i fællesskab, så vores budskaber kan høres og forstås fra bunden af en grusgrav til toppen af Christiansborg.

→ Se vores hovedbrochure her

Bliv medlem

DM&E’s mål er gennem politisk interessevaretagelse, udvikling af værktøjer og direkte rådgivning at lette dagligdagen for medlemsvirksomhederne.

Rådgivning, der skaber fremtid

Vores konsulenter har erfaring og viden, som gør at du som medlem får bedst mulig rådgivning til lige præcis din virksomhed.

→ Læs mere

Forrygende fordele

DM&E tilbyder ekstra gode medlemsfordele, der varetager medlemmernes interesser.

Vi sikrer de bedste branchespecifikke fordele, uanset hvad du som medlem har brug for.

Styrke til omstilling