Hjem » DM&E Skoventreprenør repræsenterer vores kolleger i EU

DM&E Skoventreprenør repræsenterer vores kolleger i EU

Lovgivningsapparatet i EU har arbejdet på højtryk de sidste fem år, hvilket har tvunget skovindustrien i Europa til at omstille sig og finde måder at implementere den nye lovgivning på. I anledning af EU-valget og den nye sammensætning af parlamentet har Skovejernes Europæiske Brancheforening arrangeret et event for de nye politikere, der skal vise, hvordan skovene kan bidrage til vigtige områder som klima, grøn omstilling og biodiversitet, samtidig med at de producerer grønne byggematerialer.

Chefkonsulent Claus Clemmensen fra DM&E Skoventreprenør er valgt til at repræsentere de europæiske skoventreprenører ved dette arrangement og deltager i paneldebatten om muligheder og udfordringer i arbejdet med at udvikle et bæredygtigt og lønsomt skovbrug i EU.- Det er selvfølgelig dejligt at repræsentere vores europæiske kolleger, men på den anden side er det også svært at få alle aspekter med, når man kommer fra et af de mindste skovlande i EU. Grunden til, at vi kan være med helt fremme, selvom vi kun producerer 5% af, hvad de gør i fx Sverige, er, at vi er en stærk brancheforening, der har ressourcerne til at møde op i EU. Havde vi ikke medlemmernes støtte, ville vi ikke have mulighederne for at få vores mening frem i den europæiske politik, udtaler Claus Clemmensen.

Mødet finder sted i Bruxelles den 26. september, og repræsentanter fra både EU-Kommissionen og Parlamentet vil være til stede.

For yderligere information, kontakt venligst Claus Clemmensen, [email protected], +45 7641 3662.


Se nyheder med samme emne

Klik på det emne du finder interessant og se andet spændende indhold


Læs også:

    Kontakt os

    Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.