Hjem » Bliv medlem » Kurser og uddannelser

Kurser og uddannelser

Stå stærkere med målrettede branchekurser og efteruddannelse.

Hos DM&E har vi sammensat en lang række målrettede kurser og temadage. Her kan du få den nyeste viden og holde dig opdateret indenfor dit fagområde. Vi har et tæt samarbejde med aktuelle partnere i kursus- og uddannelsessektoren, om fag- og efteruddannelse, på alle niveauer i brancheområderne.

Foreningen udbyder bl.a. uddannelsen ’Puds Formen’, der gør deltagerne bedre til at udnytte arbejdstiden og maskinkapaciteten i skoven. Læs mere [her].

Vi tilbyder også lederuddannelse, hvor du opnår en bedre forståelse af ledelsesopgaven og får et bedre kendskab til dine lederevner, så du kan arbejde på både dine stærke og svage sider. Læs mere [her].

Når DM&E tilbyder relevante kurser, efteruddannelser og konferencer kan du se dem herunder.

Finder du ikke det du søger her, så har vi samlet en hel kursus- og uddannelsesside til dig.


Arbejdsmiljøuddannelsen

07-08-05-2024 + 27-05-2024

SEGES Innovation udbyder i samarbejde med DM&E, L&F, DLBR og GLS-A den lovpligtige tredages arbejdsmiljøuddannelse
direkte målrettet de grønne erhverv.

→ Læs mere


DM&E Entreprenøruddannelse

27-05-2024

Ny treårig entreprenøruddannelse, der gør dig klar til arbejde hos de små og mellemstore entreprenør-virksomheder. Uddannelsen er lavet i samarbejde mellem DM&E og Mercantec, og den dækker både rørlægning, kloakering og maskinføring. 

→ Læs mere


DM&E Visiokursus – Sorø

12-06-2024

Vil du gerne være i stand til hurtigt at oprette en professionel tegning i målestokforhold samt indhente kortoplysninger? På kurset lærer diverse genvejstaster og smarte funktioner.

Tilmeld dig kurset og bliv Visio-ekspert og tegn kloakplaner som en leg med DM&E Kloakmodul ©

→ Læs mere


Vær med til at forme fremtiden på E&H-messen

12-06-2024 – 15-06-2024

E&H-messen fokuserer i år på at tiltrække unge til entreprenør- og anlægsbranchen, med særlig vægt på rekruttering og uddannelse. Derfor glæder vi os til at møde dig på vores stand, som vi i år deler med Mercantec, som vi i samarbejde med, udbyder DM&E Entreprenøruddannelse

Deltag og lad de unge møde en entreprenør fra ‘den virkelige verden’

→ Læs mere


DM&E Visiokursus – Vejle

19-06-2024

Vil du gerne være i stand til hurtigt at oprette en professionel tegning i målestokforhold samt indhente kortoplysninger? På kurset lærer diverse genvejstaster og smarte funktioner.

Tilmeld dig kurset og bliv Visio-ekspert og tegn kloakplaner som en leg med DM&E Kloakmodul ©

→ Læs mere


DM&E Seniorgruppe: 3-dages bustur til Himmerland

03-09-2024 – 05-09-2024

Alle seniorer inviteres til en fantastisk tur til Himmerland. Vi har sammensat et spændende program fyldt med sjove oplevelser og hyggeligt samvær, som I ikke må gå glip af. Dyk ned i den kolde krigs hemmeligheder på rundvisningen i Regan Vest eller få en guidet tur i Rebildcentret, hvor historie og natur smelter sammen.

→ Læs mere


DM&E Pigegruppe’s tur til Bornholm

26-09-2024 – 28-09-2024

Sæt et stort X i kalenderen! DM&E Pigegruppe har været i Vejle for at brainstorme og sætte rammerne for årets DM&E pigetur. Inspireret af vores medlemmer fra Bornholm, har vi nu planlagt en uforglemmelig tur til solskinsøen fra torsdag den 26. september til lørdag den 28. september 2024.

→ Læs mere


DM&E Virksomhedsleder

November 2024

DM&E tilbyder lederuddannelse, hvor du opnår en bedre forståelse af ledelsesopgaven og får et bedre kendskab til dine lederevner, så du kan arbejde på både dine stærke og svage sider. Lederuddannelserne er praksisnære og ikke nok med at få den nyeste viden inden for dit fagområde, får du også selvindsigt og konkrete kompetencer til at håndtere nye forretningsområder. Fagene ‘Ledelse i Praksis’ og ‘Projektledelse’ klæder dig godt på til lederrollen.

→ Læs mere

Bliv medlem

DM&E’s mål er gennem politisk interessevaretagelse, udvikling af værktøjer og direkte rådgivning at lette dagligdagen for medlemsvirksomhederne.

Rådgivning, der skaber fremtid

Vores konsulenter har erfaring og viden, som gør at du som medlem får bedst mulig rådgivning til lige præcis din virksomhed.