Hjem » Bliv medlem » Kurser

Kurser

Stå stærkere med målrettede branchekurser og efteruddannelse.

Hos DM&E har vi sammensat en lang række målrettede kurser og temadage. Her kan du få den nyeste viden og holde dig opdateret indenfor dit fagområde. Vi har et tæt samarbejde med aktuelle partnere i kursus- og uddannelsessektoren, om fag- og efteruddannelse, på alle niveauer i brancheområderne.

Når DM&E tilbyder relevante kurser, efteruddannelser og konferencer kan du se dem herunder.


Sjakbajs-kursus 2023

Vil du være byggepladsens omdrejningspunkt?
Formålet med kurset er at styrke formændenes forudsætninger for at udfylde rollen, som en vigtig nøgle-medarbejder. Her tænkes på en klar definition af rollens karakter, arbejdsopgaver, ansvarsområde, beslutningskompetence og generelt rollen som teamskaber og leder af sjakket – såvel formelt som uformelt.

Tilmeld dig her


DM&E Virksomhedsleder. Projektledelse

Projektledelse er målrettet nuværende og kommende projekt- og entrepriseledere hos DM&E’s medlemsvirksomheder. Her lærer du om kalkulation og projektøkonomi, jura, kvalitetssikring, mødeledelse, forhandling, byggepladsindretning og meget mere.

Tilmeld dig her


DM&E Lederuddannelse. Ledelse i praksis

Faget ”Ledelse i Praksis” er en del af DM&E Virksomhedsleder. Faget har fokus på ledelse af små og mellemstore virksomheder. Uddannelsen er branchetilpasset og henvender sig til alle, der arbejder med ledelse enten som ejer eller ansat leder.

Tilmeld dig her


DM&E-pigerne i Silkeborg

Er du pige og kone, kæreste, datter eller medarbejder i en af DM&E’s medlemsvirksomheder, håber vi, at du vil melde dig til denne tur. Her er der virkelig mulighed for at snakke med branchens øvrige piger og blive godt forkælet langt væk fra den mandeverden, som de fleste færdes i til hverdag.

Tilmeld dig her

Bliv medlem

DM&E’s mål er gennem politisk interessevaretagelse, udvikling af værktøjer og direkte rådgivning at lette dagligdagen for medlemsvirksomhederne.

Rådgivning, der skaber fremtid

Vores konsulenter har erfaring og viden, som gør at du som medlem får bedst mulig rådgivning til lige præcis din virksomhed.