Hjem » Vi skal ud til hr. og fru Danmark

Vi skal ud til hr. og fru Danmark

Folk skal forstå, hvad vi laver i skoven.

Den, der lever stille, lever godt’ har længe været et mantra inden for dansk skovbrug, men tiden er forandret. I dag er flertallet af mennesker langt adskilt fra primærproduktionen, både i skov- og landbrugssektoren. Mens ønsket om træmøbler forbliver stærkt, er forståelsen for træets oprindelse og den kompleksitet, der ligger bag produktionen af træmøbler, ofte mangelfuld. Derfor er det afgørende for skovbruget at træde frem og engagere sig med den brede befolkning for at op-lyse om vores arbejde i skovene. Ellers risikerer vores erhverv at blive overset og undermineret i et Danmark, hvor udnyttelsen af skovens ressourcer er ved at blive et tabubelagt emne.


Mød os på Naturmødet

For andet år i træk vil DM&E Skoventreprenør være til stede på Naturmødet. Her møder vi en bred vifte af mennesker, alle med en fælles interesse for naturen, og vi benytter lejligheden til at indlede meningsfulde samtaler om, hvordan vi arbejder i skoven.

I år vil vi også byde velkommen til 4. og 5. klasser fra Hjørring kommune. Disse elever vil deltage i forskellige aktiviteter, der sigter mod at give dem en dybere forståelse af skovens betydning. Vi håber, at de vil erkende, at skoven ikke blot er et sted for en tur i naturen, men også et væsentligt produktionssted, hvor mange af de ting, vi bruger i vores dagligdag, bliver frem-stillet af træ.

Det er af afgørende betydning for DM&E, at de kommende generationer forstår den enorme betydning, som træprodukter har i deres dagligdag. Vi ønsker at formidle vigtigheden af skovbrug og den nødvendighed, der ligger i at dyrke og pleje vores skove, hvis vi fortsat ønsker at nyde fordelene ved træmaterialer.

Mød DM&E Skoventreprenør og resten af det professionelle skovbrug til Naturmødet i Hirtshals 23.-25. maj. Og tag gerne familien med.

For yderligere information, kontakt venligst Claus Clemmensen, cdc@dmoge.dk, +45 7641 3662.

Kontakt os

Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.