Hjem » DM&E bakker op om E&H-tema om unge og rekruttering og vil præsentere ny entreprenøruddannelse på messen

DM&E bakker op om E&H-tema om unge og rekruttering og vil præsentere ny entreprenøruddannelse på messen

Når E&H – Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen – åbner portene fra torsdag til lørdag i denne uge, byder DM&E velkommen på deres stand 0126. Med stor opbakning til messens tema om unge og rekruttering, vil brancheorganisationen præsentere en ny og praksisnær entreprenøruddannelse.

Der kommer til at ske lidt af hvert på stand 0126 under E&H-messen i Herning, hvor DM&E har til hensigt at fange de unges opmærksomhed. De besøgende vil bl.a. kunne møde DM&E’s medlemmer – entreprenører fra den ’virkelige verden’ og potentielt deres fremtidige praktikværter. Og så vil gæster kunne høre mere om en ny og attraktiv entreprenøruddannelse, hvor de unge kan tilegne sig essentielle færdigheder i rørlægning, kloakering, maskinføring og meget mere. 

– Vi er begejstrede for at kunne meddele, at DM&E Entreprenøruddannelsen nu er i fuld gang. Dette markerer en spændende milepæl, hvor 14 ambitiøse unge har påbegyndt deres uddannelsesrejse. For nylig besøgte vi eleverne for at møde dem personligt. Det var utroligt inspirerende at se deres entusiasme og opleve det stærke fællesskab, de allerede har dannet, siger Sebastian Skipper Ravn, chefkonsulent i DM&E Entreprenør og Kloakmester.

Kvalificeret arbejdskraft er det afgørende

Brancheforeningen understreger vigtigheden af det nye uddannelseshold for branchens fremtid. De fremhæver, at de unge nu får en professionel uddannelse inden for rørlægning, kloakering og maskinføring – nøglefærdigheder, som små og mellemstore entreprenørvirksomheder kalder på i stor stil.

– Det er afgørende for branchens fremtid, at vi har fået dette uddannelseshold op at stå. De unge får en uddannelse, der ikke blot dækker de tekniske aspekter, men også fokuserer på praktisk erfaring og innovation. Dette sikrer, at de er fuldt rustet til at imødekomme branchens behov og udfordringer. Ved at investere i disse unge talenter, investerer vi i en bæredygtig fremtid for vores branche, siger Sebastian Skipper Ravn.

En attraktiv vej

Selvom DM&E ikke er en del af arbejdsmarkedets officielle parter, og derfor ikke kan lancere forløbet som en ’rigtig uddannelse’, udelukker det ikke, at DM&E Entreprenøruddannelse er et attraktivt uddannelsesvalg.

– Uddannelsen giver de studerende omfattende færdigheder og erfaringer inden for bl.a. rørlægning, kloakering og afløbsplaner. Samtidig bliver de også eksperter i avancerede graveopgaver med den nyeste teknologi. Og forløbet er mere end blot en vej til fagviden; det er en platform for unge til at skabe deres fremtid, siger Sebastian Skipper Ravn og fortsætter:

– Havde vi ikke fået holdet op at stå, ville både de unge og branchen være de egentlige tabere – de unge ville stå uden de nødvendige færdigheder til at trives, og branchen ville kæmpe for at finde sin vej fremad, udtaler chefkonsulenten i DM&E, der har været primus motor i at få sammensat uddannelsen.

Første hold er i fuld gang, men du kan allerede i dag tilmelde dig, når næste hold starter op primo 2025.
→ Se mere på siden her

For yderligere information, kontakt venligst:
Sebastian Ravn, chefkonsulent i DM&E Entreprenør, sr@dmoge.dk, + 45 7641 3668. Eller Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i DM&E, juul@dmoge.dk, +45 7641 3678.


Se nyheder med samme emne

Klik på det emne du finder interessant og se andet spændende indhold


Læs også:

    Kontakt os

    Få et hurtigt overblik over de fordele, du har glæde af som medlem af DM&E.