Lær alt om rør og entreprenørarbejde

En treårig entreprenøruddannelse, der giver dig alle de kompetencer,
du skal bruge for at løse branchens udfordringer nu og fremover

Målet med uddannelsen er at gøre dig klar til arbejde hos de små og mellemstore entreprenørvirksomheder, der kalder på kvalificeret arbejdskraft. Uddannelsen er lavet i samarbejde mellem DM&E og Mercantec, og den dækker både rørlægning, kloakering og maskinføring.

Rørlæggeruddannelsen indgår i forløbet
Rørlæggeruddannelsen indgår i uddannelsens forløb, og det er et vigtigt element, da det betyder, at du får de nødvendige kompetencer indenfor rørlægning, kloakering, afløbsplaner og afløbssystemer. Og det er altafgørende, da denne del af uddannelsen er lovpligtig, hvis du skal udføre selvstændigt kloak-arbejde for en autoriseret kloakmestervirksomhed.

Betjening af entreprenørmaskiner
Maskinførere skal kunne håndtere entreprenørmaskiner, der bliver dyrere og mere avancerede. Og det kræver kompetencer at udføre komplekse graveopgaver med den nyeste teknologi, samtidig med at man sparer brændstof og passer på maskinerne. Det er også vigtigt at have faglig viden om, hvordan man undgår graveskader, der kan ødelægge kabler og ledninger.

Skal du med på holdet?

Bliv en del af fremtidens entreprenørbranche. Første hold er i gang, men du kan allerede i dag tilmelde dig det næste hold med opstart i 2025.

3-årigt forløb
På Mercantecs uddannelsescenter i Ulfborg, nær Holstebro. Der vil være mulighed for at bo på skolen under forløbet.

Kom med på holdet

Praktisk info

Støtte til ordblinde eller kursister med diagnose

Det er muligt for alle, der er testede ordblinde at søge om software til læse/skrive programmer, der kan installeres på deres medbragte bærbare PC. Der gives typisk to støttetimer pr. undervisningsuge.

VEU-godtgørelse

Det er muligt at søge om kursusgodtgørelse, hvis man ikke har en uddannelse, der overstiger erhvervsuddannelse.
Læs mere på www.borger.dk/veu.

Indkvartering

Alle der ikke har en uddannelse, der overstiger erhvervsuddannelse, og som har over 60 km til kursuscenteret kan bo og spise på kursuscenteret for kun kr. 100,- pr. dag.

Kursuspris

Prisen for undervisning pr. kursusdag er kr.: 208,- pr. dag/kr. 1.040,- pr. uge. Prisen er gældende for deltagere, hvis uddannelse ikke overstiger erhvervsuddannelse.

Adgangsbetingelser

For at komme i betragtning skal du have en kontrakt med en virksomhed, og så vil der blive lavet en kontrakt mellem skole, elev og virksomhed. Du skal være fyldt 18 år og have gyldigt kørekort til bil eller traktor, for at tilmelde sig uddannelsen.

Fag på uddannelsen

Uddannelsen består af seks skoleophold og et afsluttende projekt. Og for at komme i betragtning skal man have en kontrakt med en virksomhed, og så vil der blive lavet en kontrakt mellem skole, elev og virksomhed.

Brug for hjælp?

DM&E har skræddersyet en
uddannelse, der passer til de små og mellemstore entreprenører. Under uddannelsen får eleven opbygget en masse
færdigheder og erfaringer inden for maskinføring, men også rørlægning, da uddannelsen indeholder en rørlæggeruddannelse.

Vil du vide mere? Så kontakt os endelig.

Ring også gerne til os
på telefon: 7585 8355